Shqip / Albanisch

Çfarë duhet bërë pas një sulmi racist ose anti-semitik?

Qendra e Këshillimit response për të prekurit, e cila operon në të gjithë landin Hessen, mbështet, shoqëron dhe këshillon

  • të prekurit nga dhuna e ekstremit të djathtë, ekstreme dhe anti-semitike

  • Të afërmit

  • Shoqëria

  • Mbështetësit

  • Dëshmitarët

Si mund të ndihmojë response?

response këshillon në mënyrë të pavarur, të fshehtë, anonime sipas dëshirës dhe në vend në të gjithë landin e Hessen-it.

Oferta është pa pagesë. Sipas nevojës sigurojmë edhe përkthyes.

Mes të tjerash, ne ofrojmë

  • biseda digjitale dhe/ose personale

  • ndihmë me dëmshpërblimet

  • sipas dëshirës, shoqërim në takime

  • sipas dëshirës, marrëdhënie me publikun

Si mund ta kontaktoni response?

Të dhënat tona të kontaktit

Zyra në Frankfurt am Main

kontakt@response-hessen.de

069 - 348 770 530

Zyra në Kassel

kassel@response-hessen.de

0561 - 729 897 00